Terralemon zoekt designer

Terralemon

Wij zijn een ontwerpbureau voor identiteit, motion en interactie. Als kleine reus geloven wij dat goede ideeën en intelligent design onze klanten helpt hun merken en organisaties te versterken. Ervaren en gepassioneerd. Effectief en elegant. No-nonsense en grensverleggend.

Functie

Als designer bij Terralemon bedenk en ontwerp je visuele concepten voor onze grafische, interactieve en motion projecten. Je kunt op overtuigende wijze uitleggen welke keuze je hebt gemaakt. Je inspireert en motiveert je collega designers en brengt het team tot grotere hoogte. Binnen het team krijg je de ruimte en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Je bent een gedreven, nieuwsgierige, creatief denkende ontwerper. Zowel binnen gestelde kaders als vanuit het witte vlak. Je werkt zelfstandig en bent een tikkeltje eigenwijs maar beseft tegelijkertijd dat ontwerpen samenwerken is. Je kan snel en gefocust werken.

Verder nog

  • Focus op online en digitaal ontwerp is een pré
  • Interesse in projectmanagementtaken is een pré
  • Beheersing van Photoshop, Illustrator, InDesign en overige ontwerppakketten
  • Inzicht in vertaalslag ontwerp naar techniek.

Wij bieden

We bieden een dynamische en leerzame omgeving wat betekent dat je met allerlei vakgebieden in aanraking komt. Zendervormgeving, het bouwen van sites, (jaar)verslagen, filmpjes. Goede ideeën en experiment is bij ons de basis voor nieuwe presentatie-vormen. Naast een creatieve werkplek bieden we een gestructureerde werkomgeving zodat we er wel zorg voor dragen dat goede ontwerpen en ideeën binnen een duidelijk verwachtingskader gepresenteerd worden.

Verder nog

  • Werken in een ruime studio in de Jordaan
  • Leuke collega’s
  • Ruimte voor groei en ontplooiing
  • Reiskostenvergoeding

Ervaring en opleiding

Minimaal 1 jaar ervaring als designer en bij voorkeur een opleiding afgerond aan een kunstacademie of een gelijkwaardige opleiding.

Lijkt dit je wat?

Solliciteer dan door een korte motivatie en enkele pdf’s (of andere online presentatievormen) te mailen naar vacatures@terralemon.nl.